Voor een juiste uitvoering van de brandwerende systemen van svt en een optimale brandveiligheid, verzorgt svt Products diverse trainingen. Na het met goed gevolg afronden van deze training ontvangt het bedrijf een svt-certificaat en de monteur krijgt een pas op naam.

svt Trainingsmodule Brandwerende afdichtingen rond doorvoeringen
Deze montagetraining is met name bedoeld voor de vakmensen die de sparingen afdichten. Tijdens deze training wordt geoefend met alle producten en geteste applicaties die voldoen aan de geldende testnormen EN 1366-3 en EN 1366-4, en aan de wetgeving conform het Nederlandse bouwbesluit. Ook het proces van digitale productselecties en het bijhouden van een logboek worden theoretisch en praktisch behandeld en getoetst.

De training wordt in twee dagdelen gegeven op onze locatie in Bleiswijk. Na de training wordt ontvangt uw bedrijf het certifctaat svt erkend applicatiebedrijf, en ontvangen de monteurs die de training hebben gevolg een bij die erkenning behorende persoonlijke monteurspas.

De training is bedoeld voor klanten van svt Products tegen een kleine vergoeding per persoon, de lunch is inbegrepen.

! De training op donderdag 23 september is volgeboekt.
De eerstvolgende training waarvoor u zich weer kunt aanmelden is op donderdag 18 november

U kunt zich individueel aanmelden via onderstaand formulier, bij 6 aanmeldingen gaat de training door. U ontvangt daarover bericht uiterlijk 1 week voor de cursusdatum, eventueel stellen we u alternatieve datum voor.

Voor een training specifiek voor medewerkers (per 6) van uw bedrijf is altijd in overleg een datum te prikken.

Graag meld ik me aan voor de training van*U kunt ook kiezen voor het aanmelden van uw bedrijf (per 6 personen)
Bedrijf*
Uw naam*
Uw e-mailadres*
Eventuele vraag of opmerking

Als u wil dat wij u terugbellen, vul dan bij de opmerkingen ook uw telefoonnummer in.

Verstuur