De Website van svt Products BV verzameld cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website en analytics doeleinden. Persoonlijke data wordt niet opgeslagen, tenzij deze is verstrekt door het versturen van een webformulier.

Persoonlijke gegevens

Indien u zich aanmeld voor de nieuwsbrief wordt gevraagd naar uw email adres. dit e-mail adres wordt opgeslagen zolang u aangemeld blijft, maar ook na afmelding houden we uw email adres nog 3 jaar in het mailing-systeem. Dit om te voorkomen dat u tegen uw voorkeuren in toch weer aan de mailinglijst zou kunnen worden toegevoegd.

Als u een contactformulier heeft ingezonden worden uw naam en emailadres ook opgeslagen in ons website-systeem. We gebruiken dit uitsluitend om contact met u op te nemen, na enge tijd of op verzoek zullen we de inzendingen via webformulieren opschonen en uw gegevens verwijderen.

uiteraard kunt u ons ook vragen uw ingezonden gegevens te verwijderen. Stuur daarvoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw verzoek.