Er zijn verschillende video's uitgebracht door svt, voor FLAMRO® en PYRO-SAFE® in Duits en Engels. We hebben op deze pagina een aantal relevante video's voor u verzameld. In Nederland wordt de merknaam FLAMRO® gevoerd. Er wordt daarom gewerkt aan de FLAMRO® versie van alle video's, ook Nederlandstalig.

svt Corporate film

The svt Group of Companies: Protect your values

50 jaar svt. Steeds gedreven met één doel voor ogen: het geruststellende gevoel van bescherming.
(Engelstalig)
 

svt Installatie video's

FLAMRO® KSL Steenwol brandschot

Deze combinatie-afdichting voor doorvoeringen is gemaakt van steenwolplaten die voorbehandeld zijn met een ablatieve brandwerende coating. (EN)
(Gelijk aan PYRO-SAFE Flammotect)

FLAMRO® Variant N B Brandmanchet

FLAMRO® Variant N B is een brandmanchet voorzien van een intumescerende bekelding, ontworpen voor het afdichten van brandbare leidingen. Goedgekeurd voor het afdichten van brandbare leidingen met een buitendiameter tot 160 mm. (EN)

FLAMRO® Variant N II A Brandmanchet

FLAMRO® Variant N II A is een brandmanchet voorzien van een intumescerende bekelding, ontworpen voor het afdichten van brandbare leidingen. Goedgekeurd voor het afdichten van brandbare leidingen met een buitendiameter tot 400 mm. (EN)

FLAMRO® DG-SC Grafietkit

FLAMRO® (PYRO-SAFE®) DG-SC is een afdichtingssysteem met opschuimende grafietkit, ontworpen om doorvoeringen van kabelbundels met een buitendiameter tot 180 mm af te dichten. Maar de grafietkit is ook zeer geschikt voor brandbare leidingen en onbrandbare leidingen met steenwolschaal. (NL)

FLAMRO® DG-CR 1.5 Firewrap (NBR-plus)

FLAMRO® (PYRO-SAFE®) DG-CR 1.5 (NBR-plus) is een brandwerende wrap die in verschillende toepassingen wordt gebruikt, dus als wikkel voor kabels, brandbare leidingen en niet-brandbare leidingen met brandbare isolatie. (EN)

FLAMRO® Variant N-III Firewrap (KSL-W 50 mm)

De Variant N-III Firewrap (KSL) is een brandwerende wikkel ontworpen voor het afdichten van doorvoeringen van brandbare leidingen (met of zonder isolatie). In deze video wordt de Variant N-III gemonteerd in combinatie met een mortelschot. (EN)
 

FLAMRO® DG-CR BS Firewrap (KSL-W 100 mm)

FLAMRO® (PYRO-SAFE®) DG-CR BS Firewrap (KSL-W) is geschikt voor het afdichten van doorvoeringen van brandbare leidingen tot een buitendiameter van 160 mm. FLAMRO® DG-CR BS is ook goedgekeurd voor gebruik in gemengde doorvoerafdichtingen met FLAMRO® Novasit BM en FLAMRO® BS 60 Brandschotten (enkellaags en dubbellaags). (EN)

FLAMRO® BSB Blokken

De elastische FLAMRO® BSB brandwerende stenen zijn geschikt als combinatie afdichting voor plaatsing in omgevingen waar technische hygiëne-eisen worden gesteld. Voor de montage heeft u de FLAMRO® BSB brandwerende stenen en de opschuimende grafietkit FLAMRO® DG-SC nodig om eventuele resterende openingen of ringvormige ruimtes rond ledingwerk af te dichten. (DE)

FLAMRO® CT Cable Tube

FLAMRO® (PYRO-SAFE®) CT is een op zichzelf staande doorvoeringsafdichting voor onder andere kabels, kabelbundels en elektrische installatieleidingen, die optimaal voldoet aan alle brandveiligheidsvoorschriften en overtuigt door zijn eenvoud. FLAMRO® CT Cable Tube is verkrijgbaar in 60-, 90- en 120 millimeter diameter en biedt daarmee een uitgebreid assortiment voor elke vereiste situatie. (EN)
 

FLAMRO® Novasit BM Mortelschot

FLAMRO® (PYRO-SAFE®) Novasit BM is een combinatie afdichting van speciale mortel, ontworpen om een groot aantal verschillende kabel-/buiscombinaties door dezelfde sparing te leiden. (EN)

FLAMRO® Flammotect Combi 90

Flammotect COMBI 90 is een combinatie-isolatie van steenwolplaten (1x 50 mm) met een ablatieve brandwerende coating. Voor de installatie heeft u de ablatieve kabelcoating FLAMRO® BMA (verf en spatel), BS 50-1 steenwolplaten en losse steenwol nodig. (DE)

FLAMRO® DG-CR 0.7

FLAMRO® (PYRO-SAFE®) DG-CR is een brandwerende bandage van flexibel composiet glasvezelweefsel met grijze externe PU-coating en interne zwarte of roodgekleurde thermoplastische opschuimende coating. Het wordt onder andere gebruikt als kabelwikkel of kabelbandage. (EN)
 

FLAMMADUR® A 365

Dit tweecomponenten afdichtingssysteem wordt gebruikt voor het maken van brandvertragende, weersbestendige, gas- en waterdichte kabel- en leidingdoorvoeringen voor spoorvoertuigen. Alle componenten van het FLAMMADUR®-systeem zijn neutraal, onschadelijk voor mens en milieu en vereisen geen specifieke etikettering. Het afdichtingssysteem past op individuele buizen, buizen, kabels en kabelbundels. (EN)

GEAQUELLO® E950

Met het afdichtingssysteem realiseert u verwijderbare, brandvertragende, gas- en waterdichte kabel- en leidingdoorvoeringen voor schepen en offshore toepassingen. GEAQUELLO® E 950 is goedgekeurd als gemengde doorvoerafdichting voor metalen en kunststof buizen.