Op deze pagina hebben we een aantal handige instructievideo's voor u verzameld.

svt Corporate film

The svt Group of Companies: Protect your values

50 jaar svt. Steeds gedreven met één doel voor ogen: het geruststellende gevoel van bescherming.
(Engelstalig)
 

svt Installatie video's

FLAMRO® KSL BS
Single/Double Layer

Ruime sparing afdichting met FLAMRO® BS steenwolplaten die enkel- of dubbelzijdig zijn voorbehandeld met een endotherme brandwerende coating. (DE)

FLAMRO® Novasit BM Mortelschot

Sparing afdichting met FLAMRO® Novasit BM brandwerende mortel, ontworpen om een groot aantal verschillende kabel-/buiscombinaties door dezelfde sparing te leiden. (EN)

FLAMRO® BSB Brandstopstenen

Ruime sparing afdichting met elastische FLAMRO® BSB brandwerende stenen, geschikt voor omgevingen waar technische hygiëne-eisen worden gesteld. Gebruik de FLAMRO® DG-SC grafietkit om resterende openingen of ringvormige ruimtes rond leidingwerk af te dichten. (DE)

FLAMRO® BSS Brandstopschuim

Ruime sparing afdichting met FLAMRO® BSS-brandstopschuim, een twee componenten PU-brandwerend schuim voor het afdichten van kabels en elektrische installatieleidingen. Na het aanbrengen schuimt het materiaal op, dicht de opening af en hardt vervolgens uit. (DE)

FLAMRO® KSL-W Firewrap

De KSL-W Firewrap is een brandwerende wikkel ontworpen voor het afdichten van doorvoeringen van brandbare leidingen (met of zonder isolatie). In deze video wordt de soortgelijke Variant N-III firewrap gemonteerd in een kleine sparing. Er is een KSL-W Firewrap van 50 en van 100 mm. (EN)

FLAMRO® NBR-plus Firewrap

FLAMRO® NBR-plus Firewrap is een brandwerende wrap die in verschillende toepassingen wordt gebruikt, dus als wikkel voor kabels, brandbare leidingen en niet-brandbare leidingen met brandbare isolatie. (DE)

FLAMRO® N II Brandmanchet

FLAMRO® N II is een brandmanchet voorzien van een intumescerende bekelding, ontworpen voor het afdichten van brandbare leidingen. Goedgekeurd voor het afdichten van brandbare leidingen met een buitendiameter tot 400 mm. (EN)

FLAMRO® N B Brandmanchet

FLAMRO® N B is de van de N EC afgeleide brandmanchet op vaste diameter, ontworpen voor het afdichten van brandbare leidingen. Goedgekeurd voor het afdichten van brandbare leidingen met een buitendiameter tot 160 mm. (EN)

FLAMRO® N EC Endless Collar

FLAMRO® N EC is een gordelmanchet bestaande uit een intumescerende wrap en een metalen band die op locatie op maat kan worden gemaakt, ontworpen voor het afdichten van brandbare leidingen. (EN)
 

FLAMRO® DG-SC Grafietkit

FLAMRO® DG-SC is een opschuimende grafietkit, ontworpen om doorvoeringen van kabelbundels met een buitendiameter tot 180 mm af te dichten. Maar de grafietkit is ook zeer geschikt voor brandbare leidingen en onbrandbare leidingen met steenwolschaal. (NL)

FLAMRO® CT Cable Tube

FLAMRO® CT Cable Tube is een op zichzelf staande doorvoeringsafdichting voor onder andere kabels, kabelbundels en elektrische installatieleidingen, die optimaal voldoet aan alle brandveiligheidsvoorschriften en overtuigt door zijn eenvoud. FLAMRO® CT Cable Tube is verkrijgbaar in 60-, 90- en 120 millimeter diameter en biedt daarmee een uitgebreid assortiment voor elke vereiste situatie. (EN)

FLAMRO® DG-CR 0.7

FLAMRO® DG-CR 0.7 is een brandwerende bandage van flexibel composiet glasvezelweefsel met grijze externe PU-coating en interne zwarte of roodgekleurde thermoplastische opschuimende coating. Het wordt onder andere gebruikt als kabelwikkel of kabelbandage. (EN)
 

FLAMRO® BMA/L Kabelcoating

De endotherme brandwerende coating BMA/L is ook geschikt voor complete kabelsystemen. Deze kabelbrandwerende coating is aan te brengen met kwast, roller of verfspuit. Zo kan voor elke situatie een een gelijkmatige coating worden gerealiseerd. (DE)

GEAQUELLO® E950

Met het afdichtingssysteem realiseert u verwijderbare, brandvertragende, gas- en waterdichte kabel- en leidingdoorvoeringen voor schepen en offshore toepassingen. GEAQUELLO® E 950 is goedgekeurd als gemengde doorvoerafdichting voor metalen en kunststof buizen.

FLAMMADUR® A 365

Dit tweecomponenten afdichtingssysteem wordt gebruikt voor het maken van brandvertragende, weersbestendige, gas- en waterdichte kabel- en leidingdoorvoeringen voor spoorvoertuigen. Alle componenten van het FLAMMADUR®-systeem zijn neutraal, onschadelijk voor mens en milieu en vereisen geen specifieke etikettering. Het afdichtingssysteem past op individuele buizen, buizen, kabels en kabelbundels. (EN)