Voor een juiste uitvoering van de brandwerende systemen van svt en een optimale brandveiligheid, verzorgt svt Products diverse trainingen. Na het met goed gevolg afronden van deze training ontvangt het bedrijf een svt-certificaat en de monteur krijgt een pas op naam.

svt Trainingsmodule Brandwerende afdichtingen rond doorvoeringen
Deze montagetraining is met name bedoeld voor de vakmensen die de sparingen afdichten. Tijdens deze training wordt geoefend met alle producten en geteste applicaties die voldoen aan de geldende testnormen EN 1366-3 en EN 1366-4, en aan de wetgeving conform het Nederlandse bouwbesluit. Ook het proces van digitale productselecties en het bijhouden van een logboek worden theoretisch en praktisch behandeld en getoetst.

De training wordt in twee dagdelen gegeven op onze locatie in Bleiswijk. Na de training wordt ontvangt uw bedrijf het certifctaat svt erkend applicatiebedrijf, en ontvangen de monteurs die de training hebben gevolg een bij die erkenning behorende persoonlijke monteurspas.

De training is bedoeld voor klanten van svt Products tegen een kleine vergoeding per persoon, de lunch is inbegrepen.

Individuele training
Heeft u interesse in een training, stuur dan een deelnameverzoek. Bij voldoende aanmeldingen hebben doen we een voorstel voor een trainingsdatum. Een individuele training kan oof voor een paar personen worden aangevraagd, vanaf 6 medewerkers kunt u de Bedrijfstraining aanvragen. Minder dan 6 deelnemers maar toch graag een bedrijfsspecifieke training? Vermeld het in uw aanvraag en we nemen contact met u op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfstraining
U kunt ook een training afspreken specifiek voor eigen medewerkers (per 6) van uw bedrijf. Geef in de mail aan met hoeveel personen u wilt deelnemen en een of twee datum-voorkeuren. Wij nemen contact met u op om een en ander concreet te maken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.