• Experts in passieve brandbeveiliging, schadeherstel en brandbeveiligings-planning
 

De svt Group of Companies - uw 360° -experts in passieve brandbeveiliging, schadeherstel en brandbeveiligingsplanning

De svt Group of Companies is uw allround en ontzorgende aanbieder van diensten en producten op het gebied van passieve bouwkundige brandbeveiliging, schadeherstel en voor planning en organisatorische brandbeveiliging. Al meer dan 50 jaar één van de toonaangevende leveranciers van de nieuwste brandbeveiligingsproducten en industriële brandbeveiligingstoepassingen op het gebied van bouw- en industriebouw, infrastructuur, energie, luchtvaart, schepen, railvoertuigen, branddeuren en accu's. Het portfolio van de svt Group of Companies omvat producten, systemen en materialen van de fabrikanten svt, Rolf Kuhn, Flamro, AIK, Odice, Securo DDL evenals de TFS Group.

svt Unternehmensgrafik 

Op drie productielocaties in Duitsland en meerdere internationale locaties worden continu marktgedreven innovaties en uitbreidingen voor bestaande systemen onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd. Eigen brandtestfaciliteiten en talrijke servicelocaties staan garant voor de optimale oplossing op het gebied van kosteneffectiviteit, veiligheid en, wanneer nodig, snelle terugkoppeling.

Met meer dan 1800 medewerkers in meer dan 80 nationale en internationale vestigingen en een internationaal partnernetwerk, is de svt Group of Companies wereldwijd de ideale partner voor maatwerkoplossingen van de hoogste kwaliteit.