• Experts in passieve brandbeveiliging, schadeherstel en brandbeveiligings-planning
 

De svt Group of Companies - uw 360° -experts in passieve brandbeveiliging, schadeherstel en brandbeveiligingsplanning

De svt Group of Companies is uw allround en ontzorgende aanbieder van diensten en producten op het gebied van passieve bouwkundige brandbeveiliging, schadeherstel en voor planning en organisatorische brandbeveiliging. Al meer dan 50 jaar één van de toonaangevende leveranciers van de nieuwste brandbeveiligingsproducten en industriële brandbeveiligingstoepassingen op het gebied van bouw- en industriebouw, infrastructuur, energie, luchtvaart, schepen, railvoertuigen, branddeuren en accu's. Het portfolio van de svt Group of Companies omvat producten, systemen en materialen van de fabrikanten svt, Rolf Kuhn, Flamro, AIK, Odice en Securo.

svt ondernemingengrafiek RGB 1333px NL 

Op vier productielocaties in Duitsland worden continu marktconforme innovaties en uitbreidingen voor bestaande systemen onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd. Eigen brandtestfaciliteiten en talrijke servicelocaties stan garant voor de optimale oplossing op het gebied van kosteneffectiviteit, veiligheid en, wanneer nodig, snelle terugkoppeling.

Met meer dan 900 medewerkers in meer dan 40 nationale en internationale vestigingen en een partnernetwerk in 50 landen, is de svt Group of Companies wereldwijd ideaal gepositioneerd om elke dag maatwerkoplossingen van de hoogste kwaliteit te bieden.