De svt Group of Companies is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van de nieuwste brandbeveiligingsproducten en -systemen voor passieve bouwkundige brandbeveiliging en voor industriële brandbeveiligingstoepassingen. Met de internationaal inzetbare brandbeveiligingsdiensten en schadeherstel worden uitdagingen individueel en competent opgelost. Met innovatieve en bewezen producten en diensten zet svt zich in om de waarden die u dierbaar zijn te beschermen, ook die van u. Vandaar de slogan Protect your values.
In Nederland wordt de groep vertegenwoordigd door svt Products BV in Bleiswijk.

Met een breed assortiment aan brandwerende producten hanteert svt Products het “One Stop Shopping” systeem, wat wil zeggen dat we voorzien in de complete behoefte aan brandwerende systemen en isolatie. We zijn niet alleen leverancier van de systemen en producten, maar denken mee, adviseren én verzorgen de benodigde trainingen. Met recht presenteren we ons dan ook als uw fullservice provider in passieve bouwkundige brandpreventie.

flamro logo

Op deze website tonen we u het productassortiment en de systeemoplossingen van FLAMRO®, één van de eigen fabrieken in de svt group of Companies, en bieden we met de Product-Selector ook een handige tool om te ontdekken welke geteste en goedgekeurde brandwerende oplossing er is voor uw situatie. De Product-Selector is voor iedereen beschikbaar.

Een andere tool die we voor u beschikbaar hebben is onze Logboek Manager Brandwering. Deze tool biedt een inlogomgeving waarin u als klant van svt een logboek per project kunt bijhouden waarmee u ook een mooi opleveroverzicht hebt voor uw opdrachtgever. Met onze trainingen tenslotte helpen we uw monteurs op weg om uw projecten geheel volgens de geldende richtlijnen te kunnen opleveren.