De svt Group of Companies is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van de nieuwste brandbeveiligingsproducten en -systemen voor passieve bouwkundige brandbeveiliging en voor industriële brandbeveiligingstoepassingen. Met de internationaal inzetbare brandbeveiligingsdiensten en schadeherstel worden uitdagingen individueel en competent opgelost. De wereldwijd gevoerde slogan Protect your values staat voor de inzet van de bij svt aangesloten bedrijven om met innovatieve en bewezen producten en diensten de waarden die u dierbaar zijn te beschermen.

In Nederland wordt de groep vertegenwoordigd door svt Products / FLAMRO Nederland BV in Bleiswijk.

Met een efficient assortiment aan brandwerende producten voorzien we in de complete behoefte aan brandwerende systemen en -isolatie. En niet alleen zijn we leverancier van de systemen en producten, maar we denken mee, adviseren én verzorgen de benodigde trainingen. Met recht presenteren we ons dan ook als uw fullservice provider in passieve bouwkundige brandpreventie.

flamro logo

Op dit informatieplatform bieden we u een overzicht  van het productassortiment en de systeemoplossingen van fabrikant FLAMRO®, één van de ondernemingen binnen de svt group of Companies. Ook bieden we met de Product-Selector ook een handige tool om te ontdekken welke geteste en goedgekeurde brandwerende oplossing er is voor uw situatie, met een handige montage instructie als resultaat. De Product-Selector is voor iedereen beschikbaar.

Een andere tool die we voor u beschikbaar hebben is onze Logboek Manager Brandwering. Deze tool biedt een inlogomgeving waarin u als klant van svt/FLAMRO een logboek per project kunt bijhouden waarmee u ook een mooi opleveroverzicht hebt voor uw opdrachtgever. Met onze trainingen tenslotte helpen we uw monteurs op weg om uw projecten geheel volgens de geldende richtlijnen te kunnen opleveren.

 

Samenwerking B&M Isol

Trots kunnen we melden dat we vanaf 2024 een actieve samenwerking zijn aangegaan met B&M Isol te Ridderkerk. Met meerdere salesreps in de markt, eigen logistiek en de expertise van FLAMRO Nederland in de binnenzak, bent u verzekerd van een betrouwbare leverancier van uw FLAMRO producten. Met het uitgebreide totaalassortiment van B&M Isol kunt u bovendien bij één leverancier terecht voor nagenoeg al uw (brandwerende) isolatie- en afdichtingsproducten.

b&m isol Ridderkerk