• Facetlaan 55
    Bleiswijk
 

De svt Group of Companies is één van de toonaangevende fabrikanten van de nieuwste brandbeveiligingsproducten en -systemen voor passieve bouwkundige brandbeveiliging en voor industriële brandbeveiligingstoepassingen. Met de internationaal inzetbare brandbeveiligingsdiensten en schadeherstel worden uitdagingen individueel en competent opgelost. Met innovatieve en bewezen producten en diensten zet svt zich in om de waarden die u dierbaar zijn te beschermen, ook die van u. Vandaar de slogan Protect your values.

Sinds juli 2020 wordt svt in Nederland vertegenwoordigd door Flamepro, ontstaan uit de voormalige afdeling brandwerende producten van het in 1951 opgerichte familiebedrijf Asbipro BV, specialist in de handel en bewerking van technische isolatiematerialen. Vanuit een jarenlange ervaring in de technische isolatiebranche sluit het brandwerend maken van sparingen en constructies naadloos aan.

Vanaf 15 maart 2021 is de naam van Flamepro gewijzigd in svt Products, waarmee de svt-bedrijvengroep zich verzekerd weet van een team met specialistische kennis van de Nederlandse markt. svt Products biedt een totaalconcept in passieve brandbescherming, waarbij we u op het gebied van gecertificeerde brandwerende systemen kunnen adviseren en begeleiden, én we u de benodigde producten kunnen leveren.

Logistiek
Als distributeur van volume goederen is zowel de interne als de externe logistiek één van de belangrijkste processen in onze organisatie. Interne logistiek Met een geavanceerd computer- en coderingsysteem beheersen wij onze interne goederen stroom. Van inkoop bestellingen, goederenontvangst tot magazijnplaatsing aan de ene kant tot orderacceptatie, orderpicking en orderuitgave aan de andere kant.

One Stop Shopping
Met een breed assortiment aan brandwerende producten hanteert svt Products het “One Stop Shopping” systeem, wat wil zeggen dat de afnemer zijn complete behoefte aan brandwerende systemen en isolatie op het gewenste tijdstip op de juiste afleverplek geleverd kan krijgen. Ofwel, zoals we ons tegenwoordig presenteren, uw fullservice provider in passieve bouwkundige brandpreventie.

Transport
In samenwerking met Sluijter Logistics, één van de grotere nationale groepage-transporteurs, staan wij borg voor een betrouwbare logistiek en kunnen wij in iedere regio van het land snel en adequaat leveren. Daarnaast beschikken we over eigen transportmiddelen, die we kunnen inzetten als dat nodig is.